Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.ScrapBOOkTIQUE.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.


Site-ul www.ScrapBOOkTIQUE.ro furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea SCRAPBOOKTIQUE S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.ScrapBOOkTIQUE.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor conditii de utilizare.

 

Site-ul www.ScrapBOOkTIQUE.ro este gazduit de serverele societatii Free Webstore LTD. Societatea SCRAPBOOKTIQUE S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

Site-ul www.ScrapBOOkTIQUE.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.ScrapBOOkTIQUE.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

S.C. SCRAPBOOKTIQUE S.R.L. isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.), sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.ScrapBOOkTIQUE.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SCRAPBOOKTIQUE S.R.L., comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.ScrapBOOkTIQUE.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Intregul continut al site-ului www.ScrapBOOkTIQUE.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SCRAPBOOKTIQUE S.R.L. si/sau a asociatilor, partenerilor si furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SCRAPBOOKTIQUE S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SCRAPBOOKTIQUE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

MARCI

Societatea SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SCRAP BOOKTIQUE S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

Utilizarea marcilor inregistrate afisate in site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

ACCESUL LA SITE

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra, utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.ScrapBOOkTIQUE.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. De asemenea, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe site. Societatea SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre societatea SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. si furnizorii sai de servicii numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

ScrapBOOkTIQUE.ro are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.ScrapBOOkTIQUE.ro.

SECURITATEA INFORMATIILOR

SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.ScrapBOOkTIQUE.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

www.ScrapBOOkTIQUE.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Nu ne asumam raspunderea pentru situatiile care pot aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

www.ScrapBOOkTIQUE.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a societatii SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. De asemenea, SCRAP BOOKTIQUE S.R.L.  nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Societatea SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta www.ScrapBOOkTIQUE.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Site-ul www.ScrapBOOkTIQUE.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat cat sunt disponibile.

Informatiile prezentate pe site-ul www.ScrapBOOkTIQUE.ro, au caracter informativ si pot fi modificate fara o notificare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.


SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea colectiei respective, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu pot fi livrate, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de SCRAP BOOKTIQUE S.R.L., dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. de la respectivul client. Dupa expedierea produselor, societatii SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor.

De asemenea, SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul, ca in termen de 10 zile, sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.

SCRAP BOOKTIQUE S.R.L.. nu raspunde de eventualele defectiuni / deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, intreaga responsabilitate a acestor defectiuni, precum si repararea lor, cazand in sarcina importatorului / producatorului / furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.

SCRAP BOOKTIQUE S.R.L.. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

POLITICA DE PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.

Societatea SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre societate.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda, www.ScrapBOOkTIQUE.ro poate solicita achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.ScrapBOOkTIQUE.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

POLITICA DE RETUR

Politica de retur a produselor achizitionate prin www.ScrapBOOkTIQUE.ro

Returnarea produselor se poate face in urmatoarele cazuri:

Ati primit alt(e) produs(e) :
In cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul sa fie returnat si inlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de catre SCRAP BOOKTIQUE S.R.L.(link info contact).

  • Coletul prezinta deteriorari vizibile In cazul in care coletul primit prin curier prezinta deteriorari vizibile, aveti dreptul sa refuzati receptia ; in acest caz va rugam sa ne anuntati imediat pentru a putea proceda la trimiterea unui alt produs (acelasi model cu cel comandat), caz in care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesarii unei comenzi. .(link info contact).
    • Denuntarea unilaterala a contractului
      Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta (inclusiv modificari ulterioare):

      "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.ScrapBOOkTIQUE.ro. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Daca produsul este returnat si prezinta urmatoarele defecte :
- zgariat, murdar, taiat, crapat sau cu urme de lovituri
- urme de lichid
- lipsa componente
- adnotari
- nu are toate componentele in pachetul trimis

Ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit. alin. 2.

In conformitate cu prevederile O.G. 130/2000, art. 10 consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte :

1. contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
2. contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
3. consumabile sau produse care contin consumabile;
4. ziare, reviste, jurnale - magazin ;
5. produsele a caror sigilii au fost desfacute - produsul trebuie returnat sigilat;
6. starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte ;
7. in cazul aparatelor de ingrijire personala (epilatoare, aparate de ras etc), acestea nu pot fi returnate dupa desigilare sau folosirea o singura data ;

Nu se pot returna in nici o situatie:

1. Produsele a caror sigilii au fost desfacute - produsul trebuie returnat sigilat;
2. Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte ;
Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 30 de zile de la data depunerii actelor necesare la sediul nostru (date contact aici) si trebuie sa cuprinda urmatoarele documente :
a. Cererea pentru denuntare unilaterala a contractului, cu datele complete ale persoanei care face denuntarea, date despre produsul returnat si motivul returnarii (feedback);
b. factura in original, certificatul de garantie in original si copie dupa cartea de identitate a persoanei care apare pe factura ca beneficiar.

Datele complete ale societatii (pentru primirea reclamatiilor):
Site-ul de comert electronic www.ScrapBOOkTIQUE.ro este proprietatea exclusiva a SC SCRAP BOOKTIQUE S.R.L., avand ca date de identificare la RC J23/2104/2014, si CUI RO27718445, cu sediul social in sat Ostratu, str. Hipodromului nr.33C, jud. Ilfov, CP.077066, tel. 0744484081.

PLATA SI LIVRARE
Plata se va face in lei, conform datelor din pagina de comanda (accesata prin apasarea butonului "la casa" din cosul de cumparaturi). Livrarea se face prin curier rapid sau Posta Romana, cu plata ramburs a produselor. Exista si posibilitatea efectuarii platii prin ordin de plata, in acest caz, va rugam sa solicitati prin email transmiterea facturii, livrarea urmand a se face dupa incasarea banilor in contul curent al societatii.

Eventuale nelamuriri si reclamatii

Cum procedez daca am o nelamurire sau vreau sa fac o reclamatie?

In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe site-ul www.ScrapBOOkTIQUE.ro, va rugam sa expediati un mail in acest sens pe adresa adresa scrapbooktique.ro@gmail.com, in care sa mentionati cat mai multe detalii in baza carora sa putem procesa mesajul dumneavoastra. Este foarte important sa va specificati numele complet si corect, data la care ati efectuat comanda, categoria in care se inscriu produsele solicitate, data si metoda de livrare, precum si numarul de comanda, pe care il gasiti in mesajul de confirmare primit de la Scrap BOOkTIQUE S.R.L. in urma validarii comenzii dumneavoastra. Toate aceste informatii vor facilita comunicarea dintre dumneavoastra si Scrap BOOkTIQUE S.R.L., motiv pentru care va rugam sa verificati cu atentie inserarea lor integrala si corecta in mesajul dumneavoastra.

nou Produsele
Oferte speciale


 
FreeWebstore - Get your free ecommerce store now More Info freewebstore
Report this Store
Are you concerned about the security of this store? Please contact our security team via security@freewebstore.com
Is this store safe?
eCommerce Websites
Freewebstore, providing eCommerce for everyone. Visit us today and create your very own eCommerce store - FOR FREE
Visit freewebstore.com
Are you the Store Owner?
You can remove this banner and have access to our fantastic premium features by upgrading your online store.
Learn More