Politica de confidentialitate


Societatea care administreaza site-ul http://www.scrapbooktique.ro, denumit in continuare Scrapbooktique.ro, este S.C. SCRAP BOOKTIQUE S.R.L., cu sediul in Ostratu, str Hipodromului, nr.33C, jud. Ilfov, CP 077066, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/2104/2014 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 27718445, cont RO44 BTRL 0140 1202 W545 40XX, deschis la Banca Transilvania - Sucursala Constanta.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii noastre de confidentialitate. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. SCRAP BOOKTIQUE S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Scrapbooktique.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe scrapbooktique.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a scrapbooktique.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre scrapbooktique.ro pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Scrap Booktique SRL.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Scrapbooktique.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Scrapbooktique.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Scrapbooktique.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului. Scrapbooktique.ro nu divulga datele dumneavoastra personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit in acest sens.
Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Scrapbooktique.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul nostru, se pot dezabona aici, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului primit.

SCRAP BOOKTIQUE S.R..L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Pentru orice informatii, sesizari sau reclamatii, ne puteti contacta la adresa scrapbooktique.ro@gmail.com.

 
nou Produsele
Oferte speciale